HaarlemNieuwsbord.nl
  1. Dientje kan er weer zelfstandig op uit: `Dit hulpmiddel is een verrijking van mijn leven &én dat van mijn man`

Dientje kan er weer zelfstandig op uit: `Dit hulpmiddel is een verrijking van mijn leven &én dat van mijn man`

Haarlem - Na de diagnose Parkinson was Dientje Westerman (61) een jaar lang volledig aangewezen op de mantelzorg van haar man Jan. Sinds ze een rollator aanschafte bij Vegro , heeft ze weer controle over haar leven. & Ik vond het eerst niets voor mij, maar ons leven is er makkelijker door...

Lees het volledige artikel bij In De Buurt.

Deel dit artikel

WhatsApp
Facebook
Twitter

Auteur

Picture of Redactie haarlemnieuwsbord.nl
Redactie haarlemnieuwsbord.nl

Nieuws door In De Buurt. Lees het volledige artikel op hun website.

Gerelateerde berichten